PUBLICITATE

Publicitatea la radio si televiziunea Eveniment, inseamna in primul rand profesionalism, o intreaga echipa de regizori, editori si creatori de spoturi publicitare lucreaza zilnic pentru ca fiecare client al nostru sa fie perceput de publicul sibian, si nu numai, prin adevarata valoare a produselor si serviciilor pe care le ofera. Idei, tendinte, brand-uri, toate acestea puse in mana noastra vor face ca dumneavoastra, clientii de publicitate sa va mariti considerabil veniturile. Seriozitatea cu care am obisnuit clientii nostrii, profesionalismul, negocierea directa si corectitudinea, au facut serviciile noastre de publicitate cele mai eficiente. PENTRU OFERTA COMPLETA CALCULATII DE VOLUM SI DISCOUNTURI NU EZITATI SA NE CONTACTATI: publicitate@evenimentsibiu.ro , 0744562010

AUDIENTA

 

Eveniment TV Regional– Dupa 19 ani de emisie si la mai bine de 10 ani dupa rebrandingul prin care a trecut, Televiziunea Eveniment Tv confirma pozitia sa de lider media local in Mun Sibiu prin studiul de audienta realizat de Daedalus Millward Brown, una din companiile cu cea mai mare experienta si prestigiu in cercetarile de piata la nivel international.
Astfel Televiziunea Eveniment TV este cel mai urmarit post local cu o cota de 4,8% , o audienta comparabila cu posturile nationale tvr 2, antena stars, posturile locale din Sibiu fiind mult sub audienata Eveniment TV.Studiul a aratat ca 38,4 % din cei care urmaresc postul Eveniment TV, sunt persone cu studii medii si superioare si cu venituri ridicate, iar cei mai multi telespectatori au varste cuprinse intre 25 si 45 ani.
Studiul a fost realizat de Daedalus Millward Brown prin metodologia CATI si au fost intervievate 500 de persone cu varste cuprinse intre 14 si 64 de ani.

Eveniment TV Regional acopera judetele Sibiu, Cluj, Mures, Alba, Constanta-Litoral.

Eveniment FM Sibiu/Agnita– Avand 23 ani de emisie, Radio Eveniment FM ramane lider media local al audientei radio in Mun Sibiu si Jud. Sibiu prin studiul de audienta realizat de Daedalus Millward Brown, una din companiile cu cea mai mare experienta si prestigiu in cercetarile de piata la nivel international.Radio Eveniment FM este cel mai ascultat post local devansand alte posturi locale si nationale care emit in Jud Sibiu. Studiul a aratat ca 27,4 % din cei care asculta radio in Sibiu, asculta Eveniment FM. Majoritatea ascultatorilor nostrii sunt persone cu studii si venituri medii si ridicate, iar 67% dintre acestia locuiesc in orasele Sibiu, Agnita, Avrig, Cisnadie.Varstele asclultatorilor nostrii se situeaza intre 25 si 60 de ani. Din 2017 emitem cu o noua statie Eveniment FM , amplasament pe Varful Cozia. 96,9 FM este frecventa pe care locuitorii judetelor Valcea, Arges, Olt, Dolj asculta noua statie locala.
Printre clientii nostrii din ultimul an se numara:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro