Prudenta maxima in trafic

Hila Ovidiu

In judetul Sibiu, sezonul estival atrage dupa sine si ample lucrari de reabilitate a carosabilului, atat pe principalele artere din municipiu, cat si pe drumurile nationale. Dat fiind faptul ca la sfarsit de saptamana se inregistreaza valori foarte mari de trafic, iar DN 14 este in reabilitatre, politistii indeamna la rabdare, indulgenta in trafic si respectarea semnalelor politistilor si a culorilor semafoarelor.

Traficul pe drumurile nationale dar si pe principalele artere din municipiul Sibiu a devenit un adevarat cosmar pentru soferi, odata cu inceperea lucrarilor de reabilitare a carosabilului. La ora actuala se lucreaza la sensul giratoriu din Piata Unirii, iar de saptamana viitoare vor incepe lucrarile la mai multe strazi intens circulate. Totodata, viaductul Gara Mica este inchis, iar pe DN 14 se lucreaza intens si sunt instalate semafoare. Toate aceste blocaje pun nervii soferilor la grea incercare, si pot duce la producerea de accidente rutiere grave, daca soferii nu respecta indicatoarele instalate de drumari. In aceste conditii, politistii rutieri fac apel la calm si rabdare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bac-ul ratat lasa facultatile fara studenti

Rezultatele foarte slabe de la examenul de bacalaureat din acest an ii ingrijoreaza pe rectorii principalelor Universitati din Sibiu. Acestia sustin ca anul trecut, din cauza faptului ca elevii nu si-au luat bac-ul, numarul tinerilor care au ajuns la facultate a scazut si cu 10 la suta. Insa la fel […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro