Proxeneti arestati preventiv

Hila Ovidiu

Proxenetii retinuti in urma cu o zi de catre politistii sibieni au primit mandat de arestare preventiva. Acestia vor sta la racoare 29 de zile pentru solutionarea cazului. In acest timp Instanta va decide pedepsele celor implicati.

Dupa ce au fost retinuti pentru 24 de pre pentru a fi prezentati Parchetului si Tribunalului cei doi proxeneti proventiti din reteaua destructurata la mijlocul acestei saptamani de catre politistii sibieni au fost arestati preventiv pentru aproape o luna de zile. In acest timp cercetarile vor continua iar cei incriminati vor plati pentru faptele lor. Reamintim faptul ca barbatii retinuti faceau parte dintr-o retea infractionala care avea activitati in zona prostitutiei si a proxenetismului. Cei doi, alaturi de inca o femeie racolau tinere pe care le plasau apoi pentru a intretine relatii sexuale cu clienti din tara si strainatate pe care ii racolau prin intermediul anunturilor postate pe internet sau a saloanelor de masaj erotic. Pe langa cei trei alte 6 tinere s-au ales cu dosar penal pentru prostitutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident mortal la Cristian

A fost sfarsitul lumii pentru un barbat de 65 de ani din Sibiu care din neatentie a produs un accident in urma caruia si-a pierduti viata. Insotitorul soferului mort a suferit mai multe traumatisme si a fost transportat la spital. Coliziunea extrem de violenta a avut loc la iesirea din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro