Provizii alimentare de la CARP

Hila Ovidiu

Pensionarii isi fac provizii alimentare de la magazinul Casei de Ajutor Reciproc A pensionarilor. In ultimele 6 luni cantitatea de alimente vandute aproape s-a dublat. In ultima luna au fost comercializate 14 tone de alimente. De asemenea anul acesta CARP a oferit si alimente gratuite pentru cei cu venituri foarte mici.

Cei care nu se incadreaza la venitul minim garantat pentru  a primi gratuit alimente de baza de la Uniunea Europeana isi cauta alte surse de aprovizionare la preturi cat de cat decente. Marea majoritate a acestora apeleaza la magazinul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Iar cererea de alimente a crescut simtitor. Fata de prima jumatate a acestui an cand se vindeau aproximativ 8 tone de alimente, la ora actuala cresterea aproape ca s-a dublat. Preturile de aici sunt ceva mai mici decat in magazinenele obisnuite pentru unele produse si chiar la jumatate de pret pentru alte produse. Astfel, pensionarii membri CARP pot cumpara zahar la pretul de 4,7 lei kilogramul, ulei la pretul de 6,8 lei per kilogram, gris la doar 2 lei punga, malai la 2,5 lei kilogramul sau orez la 3,5 lei pentru un kilogram si faina la doar 2,2 lei pentru o punga de un kilogram. De alimentele oferite gratuit de catere Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor se bucura aproximativ 300 de persoane cu venituri foarte mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Anul acesta impodobim molizi

Ocolul Silvic va scoate la vanzare pentru acest an molizi si nu brazi. Vor fi taiati aproximativ 8 mii de pomi. O parte din acestia vor ajunge in casele sibienilor iar restul vor merge catre judetele din sudul tarii. Anul acesta cei care vor dori sa isi achizitioneze pomul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro