Proteste la Cisnadie

Hila Ovidiu

Zeci de salvamontisti voluntari si membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta din Cisnadie au protestat luni dupa-amiaza fata de decizia de desfiintare a celor doua servicii. Conform protestatarilor, Consilul Local ar fi aduptat “pe ascuns” o hotarare care duce la incetarea activitatii pompierilor si salvamontistilor vountari.

Orasul Cisnadie risca sa ramana fara Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, dar si fara salvamontisti.  Sefii celor doua servicii sustin ca joia trecuta, cand a avut loc ultima sedinta de Consiliu Local, a fost adoptata o hotarare care desfiinteaza serviciile pe care le conduc. Accesul pompierilor voluntari si a salvamontistilor nu a fost permis in sala de sedinte, cea ce a dus la nemultumiri. Luni seara, cei 21 de salvamontisti voluntari si cei 20 de pompieri din cadrul SVSU s-au adunat in fata Primariei, pentru a protesta fata de decizia Consiliului Local, pe care ei o considera abuziva. Problema oamenilor e ca nici macar nu stiu ce anume s-a decis in sedinta de consiliul local la care nu au avut acces. Voluntarii din cadrul celor doua servicii din Cisnadie spun ca indiferent ce hotarari s-au luat, ei nu isi vor inceta activitatea si vor lua toate masurile pentru a stopa deciziile abuzive de desfiintare luate de consiliul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hutton Gibson divorteaza

Hutton Gibson, tatăl lui Mel, divorţează de soţia sa, mai tânără cu 20 de ani. Cauza divorţului sunt diferenţele ireconciliabile, iar acesta a cerut pensie alimentară şi vrea ca soţia sa să plătească şi cheltuielile de divorţ. El spune că a fost constant abuzat de nevastă, care nu vrea să […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro