Protest inedit al suporterilor cu sange alb-albastru

Hila Ovidiu

Membrii Asociatiei Suporterilor Universitatii Craiova din Sibiu, Valcea si Gorj, Blue Angels, au protestat intr-un mod inedit impotriva desfiintarii echipei lor de suflet. Acestia s-au intalnit intr-un bar din Sibiu si au organizat o petrecere privata la care au luat parte doar suporterii cu sange alb-albastru.

Asociatia Suporterilor Universitatii Craiova din Sibiu, Valcea si Gorj, Blue Angels, s-au adunat vineri seara intr-un club din Sibiu pentru a “protesta” pajnic impotriva desfiintarii clubului lor de suflet. In opinia suporterilor cu sange alb-albastru, decizia FRF este  ilegala si abuziva. Tocmai de aceea membrii Blue Angels vor fi prezenti, Sambata 24 martie, la mitingul de la Bucuresti din Piata Victoriei, împotriva conducerilor LPF si FRF. Suporterii Craiovei Maxima spun ca sunt satui si scarbiti de abuzurile sefilor din fotbalul romanesc care si-au batut joc de milioane de suporteri cu “sange alb albastru”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Record de vizitatori la ZOO

Odata cu incalzirea vremii sibienii au luat cu asalt zonele de agrement ale orasului. Iar Gradina Zoologica este unul dintre locurile preferate de oameni atunci cand vine vorba despre petrecerea timpului liber. Pentru a le veni in sprijin municipalitatea  a decis prelungirea proframului pe perioada weekendului. Cei mai multi vizitatori […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro