Protest de solidaritate

Hila Ovidiu

Au iesit in strada pentru a protesta in semn de solidaritate cu ceilalti europeni care sufera de pe urma austeritatii. Aproximativ 100 de membri de sindicat au cerut miercuri in fata Prefecturii dialog social si legi care sa respecte drepturile angajatilor. Astfel de pichetari ale Prefecturilor au avut loc in intreaga tara.

Dupa o perioada de cateva luni de liniste au revenit protestele in Sibiu. De aceasta data cei care au iesit in strada nu au fost revolutionarii ci sindicalistii. Acestia au pichetat Prefectura Sibiului. Astfel de actiuni au avut loc concomitent in mai toate judetele tarii.  Oamenii au cerut drepturi salariale, dialog social si stoparea regimului de austeritate. Protestele de miercuri au avut loc si in spirit de solidaritate cu protestatarii din Spania, Portugalia si Franta care au facut greva generala impotriva austeritatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Crestinii au intrat in post de miercuri

Din 14 noiembrie si pana in 25 decembrie crestinii tin postul Craciunului. Acesta este considerat de catre Biserica un excelent mijloc de purificare trupeasca si mai ales sufleteasca. Inaltpreasfintitul parinte Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului ne explica importanta postului Craciunului si chiar ne da cateva sfaturi pentru a ne aduce pacea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro