Protejati-va de canicula!

Hila Ovidiu

Canicula a lovit de miercuri toata tara. La Sibiu au fost deja stabilite cele 9 puncte de prim ajutor. Medicii le recomanda oamenilor sa evite statul in soare, cofeina, alcoolul si tutunul.

Punctele de prim ajutor urmeaza sa fie amplasate in Centrul de Informare pentru Straini, Serviciul de Evidenta a Populatiei din Primaria Veche, Piata Cibin, Piata Vasile Aaron, Piata Rahova, Muzeul Brukenthal, Teatrul Radu Stanca, Viserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din Strand si Biserica de pe Mihai Viteazu. Medicii Directiei de Sanatate Publica le recomanda oamenilor sa evite expunerea pelungita la soare, sa aiba grija chiar si cu aerul conditionat pentru ca folosit necorespunzator acesta poate dauna sanatatii, sa poarte haine usoare, de preferinta de culoare alba, sa consume zilnic pana la 2 litri de apa, sa se renunte la alcool, sa se renunte la tutun, sa se consume cu moderatie cafea si sa isi compuna o dieta bazata pe fructe si legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de note contestate

Mai bine de 600 de absolventi de liceu care au sustinut saptamana trecuta bacalaureatul au depus contestatii, nemultumiti de notele primite la una sau mai multe materii de examen. Cei mai multi nemultumiti au contestat notele primite la proba scrisa de limba romana. Vor afla rezultatele finale in 16 iulie. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro