Protejati-va copiii

Hila Ovidiu

Politistii sibieni va recomanda sa aveti mare grija ce fac copiii dumneavoastra in timpul liber, si mai ales ce anturaje fracventeaza. De asemenea, in  cazul copiilor mici, invatati-i temeinic sa respecte regulile rutiere, pentru a evita orice fel de accidente.

Politistii sibieni va recomanda sa aveti mare grija de copiii dumneavoastra. Zilnic, cei mici sunt expusi riscurilor atunci cand merg pe strada, stau pe internet sau ies in oras cu prietenii. Cei mici risca in orice moment sa devina victimele unor accidente rutiere, daca nu ii invatati regulile de circulatie, iar adolescentii risca sa intre in anturaje suspecte, unde pot deveni victime sau infractori. Cum oamenii legii se confrunta zilnic cu astfel de cazuri, considera ca niciun efort nu este prea mare din partea parintilor pentr a-si proteja copiii. Tocmai de aceea politistii din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul IPJ Sibiu merg zilnic in scoli si le vorbesc elevilor despre pericolele de care trebuie sa se fereasca. Insa si parintii trebuie sa stie care sunt aceste pericole si sa-si protejeze copiii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alte 5 strazi intra in lucru

Inca 5 strazi vor intra de luni in lucru. Din 19 martie strazile Dealului, Zidului si Bulevardul Victoriei vor beneficia de lucrari de reparatii iar pe St. O. Iosif si Prejbei vor fi redeschise santierele de anul trecut. Pe perioada lucrarilor o parte din aceste strazi vor fi inchise traficului. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro