Protejati-va copiii de pericolele internetului

studio 1

Politistii sibieni va atentioneaza sa aveti mare grija de copiii dumneavoastra pe perioada vacantei estivale. Urmariti cu atentie ce site-uri acceseaza si mai ales ce fel de prieteni isi fac in retelele de socializare. Copiii pot intra foarte usor in contact cu pedofili sau alte persoane dubioase, care le pot face rau.

One thought on “Protejati-va copiii de pericolele internetului

  1. O gramada de trbeaa ai facut.Minunat.Si noi (zic noi ca mi-a venit sotul ,in sfarsit ,acasa ),am reusit sa discuim ieri si de maine intram in paine ca sa zic asa.Abia astept.Am o groaza de seminte de semanat,plus arpagicul,care a inceput sa incolteasca in bucatarie.Nu stiu ce sa ma fac cu rasadurile mele din casa.Nu vor sa creasca.Au deja o luna si nu au trecut de stadiul de primele 2 frunze. Cred ca voi incerca sa le repic asa,si voi vedea ce se intampla.Pamantul,desi l-am mai scormonit putin,e cam tare si ma gandesc ca asta nu le prieste.Deci le voi repica si schimba si pamantul cu unul mai afanat.Am mai mutat si din florile de gradina,ca incep sa imi amenajez propria mea gradina acum,iar saptamana viitoare voi planta bulbii de canna,gladiole si dalii.Poate reusesc si eu sa imi altoiesc lamaiul anul asta.Imi place mult al tau,cand il vad asa,cu lamai in el.Te pup si eu si iti doresc din toata inima o Duminica de Florii minunata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politia Rutiera la datorie si in acest weekend

Nici in acest sfarsit de saptamana soferii nu isi vor putea face de cap. Politistii rutieri vor fi la datorie si vor desfasura ample actiuni care ii vizeaza pe soferi mijloacelor de transport in comun. O alta preocupare permanenta a rutierilor este prevenirea consumului de alcool la volan si identificarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro