Propuneri pentru instituirea de sensuri unice

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana doreste noimodificari ale sensurilor de circulatie in scopul fluidizarii traficului. De aceasta data este vorba despre zone din cartierele de blocuri aflate pe Calea Cisnadiei- Aleea Streiu si apropierea sediului Politiei judetene, intre blocuri.

In ceea ce privesate zona Calea Cisnadiei – Aleea Sreiu se propune instituirea unui sens unic pe Aleea Streiu dinspre Calea Cisnadiei spre blocuri. De asemenea se propune circulatia in sens unic si pe Aleea Steaza dinspre Blocuri spre calea Cisnadiei. Portiunea dintre cele doua alei va ramane cu sens dublu. In ceea ce priveste zona dintre strazile Revolutiei si Constantin aici se propune instituirea de sensuri unice la intrarea si iesirea din aceasta zona. Cei interesati pot vedea proiectele supuse dezbaterii publice pe site ul primariei iar cei care vor sa vina cu sugestii o pot face in scris catre Directia Tehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale de Pasti

46 de controale,peste 30 de sanctiuni dintre care 14 amenzi, toate aplicate  intr-o singura saptamana. Este rezultatul controalelor realizate de catre Inspectia de Control in Sanatate Publica in ultima perioada. Amenzie aplicate au fost de 200 de cateva sute de mii  de lei. Inspectorii DSP au fost in alerta maxima […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro