Propunere de referendum in 10 sau 17 iunie

Hila Ovidiu

Romanii ar putea fi chemati la urne luna viitoare. Se doreste ca referendumul pentru definirea familiei sa aiba loc ori in 10 ori in 17 iunie.

Romanii ar putea fi chemati la urne luna viitoare in 10 sau 17 iunie. Anuntul a fost facut de catre Florin Iordache cel insarcinat de coalitia majoritara cu rezolvarea problemei redefinirii familiei. Romanii vor trebui sa isi exprime parerea cu privire la modificarea Constitutiei in asa fel incat familia sa fie definita ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie. Dorinta PSD-istilor sta insa in mana Presedintelui Klaus Iohannis care trebuie sa promulge Legea Referendumului. In cuyrsul zilei de joi Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea privind proiectul de modificare a Legii Referendumului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiect de centenar: femei pe bancnotele romanesti

Banii romanesti ar putea avea pe ei si chipuri de femei nu doar de barbati. A fost lansata chiar si o petitie on-line care cere acest lucru. Decizia finala apartine insa guvernatorului Mugur Isarescu. Pana atunci cei interesati vor putea sa voteze pe o platforma special creata numele femeilor pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro