Proiectul privind conversia creditelor in franci elvetieni a trecut de Camera Deputatilor

Hila Ovidiu

Proiectul privind conversia creditelor in franci elvetieni a fost votat in cursul acestei zile. Deputatii l-au votat cu peste 200 de voturi pentru. Camera deputatilor este for decizional in aceasta cauza.

Veste buna pentru cei cu credite in franci elventieni. Proiectul conversiei a trecut cu brio de Camera Deputatilor, camera care este for decizional in acest proiect. 248 de persoane au votat pentru trecerea acestui proiect. Actul normativ spune ca imprumuturile oamenilor vor fi convertite in lei la cursul de la data incheierii contractului printr-un act aditional. Noua lege elimina plafonul de 250 de mii de franci elvetieni. Cewi care si-au luat in urma cu cativa ani credite in franci elvetieni s-au trezit de-a lungul timpului ca ratele li s-au dublat sau chiar li s-au triplat in anumite situatii. Oamenii au intrat astfel in incapacitate de plata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accidente pe A1

Doua accidente rutiere grave au avut loc in cursul zilei de marti pe Autostrada A 1 in apropiere de iesirea spre Ocna. In urma ambelor evenimente rurtiere au fost inregistrate victime. Primul accident a avut loc la putine minute dupa ora 11.00 cand un autoturism s-a rasturnat pe A1 in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro