Proiectile si grenade neexplodate la Medias

Hila Ovidiu

Ampla desfasurare de forte la Medias. Pompierii au fost solicitati sa intervina pentru ridicarea de munitie neexplodata tocmai din pivnita unei unitati culturale din localitate. De la fata locului pirotehnistii au plecat cu mai multe proiectile si grenade.

Pirotehnistii au fost solicitati miercuri sa intervina pentru a ridica mai multe proiectile neexplodate care au fost gasite de catre un muncitor fix in pivnita Muzeului din Medias. Cel mai probabil acestea au ajuns acolo in timpul conflagratiilor mondiale. Ridicarea materialului explozibil s-a putut face rapid pentru ca la momentul respectiv in unitatea culturala nu se aflau decat cei cativa angajati. Pirotehnistii de la ISU sfatuiesc sibienii ca in situatia in care in situatia in care gasesc munitie neexplodata sa anunte imediat autoritatile si sa nu incerce sa scoata grenadele sau proiectilele neexplodate din locul in care le-au gasit. Chiar daca sunt vechi acestea se pot oricand declansa  si pot duce la producerea unei tragedii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Printesele Spion" se intorc la Sibiu

„Printesele Spion” revin pe scena Teatrului Gong. Fetele si-au propus sa ii invete pe cei mici sa iubeasca natura si sa o protejeze. Spectacolul, in regia lui Robert Balan, este destinat copiiilor cu varste de peste 3 ani si spune povestea unor tinere care incearca sa salveze natura. Cele doua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro