Proiecte in valoare totala de 900 de mii de lei pentru eficienta si integritatea Consiliului Judetean

Hila Ovidiu

Consiliul Judetean isi creste performantele si integritatea pe bani europeni. Au fost castigate 2 proiecte in acest sens. Valoarea totala a acestora este de peste 900.000 de lei.

Primul proiect, intitulat “Spre o administratie publica performanta”, are o valoare de aproximativ 578 de mii de lei si urmareste dezvoltarea si implementarea unui sistem de management al calitatii si performantei institutiei prin extinderea sistemului informativ de management al documentelor si standardizarea proceselor de lucru.

Cel de-al doilea proiect “Sa spunem NU coruptiei”, are o valoare de putin peste 343 de mii de lei si isi propune imbunatatirea capacitatii administrative a Consiliiului Judetean dar si cresterea in integritate prin prevenirea coruptiei. Se doreste  realizarea unei mai bune legaturi de cooperare cu societatea civila folosindu-se educatia anticoruptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Investigatii oftalmologice gratuite la Spitalul Judetean

Veste buna pentru sibieni. Acestia pot beneneficia gratuit de investigatii complexe oftalmologice la Spitalul Judetean Sibiu. Sectia a fost recent dotata cu aparatura de ultima generatie care permite diagnosticari de inalta calitate. Sectia de Oftalmologie a Spitalului Judetean Sibiu ofera sibienilor consultatii gratuite cu aparatura de ultima generatie. Tot ceea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro