Proiecte finantate pe bani europeni, impartasite la „Terezianum

Hila Ovidiu

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara „Terezianum” din Sibiu a gazduit vineri Conferinta de diseminare a proiectelor internationale „Europa – Educatie fara frontiere”. La eveniment au participat profesori si elevi de la diferite institutii de invatamant din judet, care au prezentat proiectele cu care au ajuns in tarile europene.

Profesori si elevi de la mai multe unitati de invatamant din judet s-au intalnit vineri la Colegiul de Industrie Alimentara “Terezianum” din Sibiu pentru a-si impartasi reciproc proiectele derulate din fonduri europene. Elevii au fost insa si mai entuziasmati de proiectele in care sunt implicati si de faptul ca prin intermediul acestor proiecte au ocazia sa viziteze alte tari si sa se intalneasca cu tineri implicati inactivitati similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ruti si-a luat ramas bun de la copii din gradinite

Inainte de a pleca in vacanta, copiii de la mai multe gradinite din Sibiu au primit vizita politistilor rutieri. Oamenii legii au repetat impreuna cu copii toate lucrurile invatate de la Ruti, ghiozdanul magic care i-a invatat cum sa circule regulamentar. La final toti copiii ai primit diplome si dulciuri. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro