Proiecte culturale mai atent selectate

Hila Ovidiu

Se modifica modalitatea de acordare a finantarilor de la primarie pentru evenimentele culturale. Noul ghid este deja in dezbatere publica pana la jumatatea lunii.

eveniment

Proiectul este in dezbatere publica pana la jumatatea lunii. Ghidul poate fi consultat pe site-ul primariei la sectiunea anunturi publice. Acesta ofera informatii atat despre modalitatea de selectie a proiectelor culturale cat si despre conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca operatorii. Au fost modificate si punctajele de selectie. Acum se pune foarte mare pret pe originalitatea evenimentului inscris in compeitia de finantare. Se dau pentru asta 25 de puncte. Alte 15 puncte sunt acordate proiectelor care aduc la Sibiu personalitati cunoscute si indragite de public. Pentru a fi eligibil de finantare un proiect trebuie sa primeasca minim 60 de puncte. De mentionat este si faptul ca operatorii culturali care au primit finantare dar care nu isi onoreaza ad-literam contractul asa cum a fost el semnat pot fi scosi de pe lista de finantare in anul urmator. O boutate vizeaza cheltuielile eligibile care nu sunt justificate de catre operatorii culturali. Municipalitatea isi rezerva aici dreptul de a refuza de la decont aceste sume. Operatorii culturali trebuie sa stie si ca daca lipesc afise in alte locuri decat cele special amenajate in acest scop risca sa piarda pana la 10 procente din finantarea acordata. De asemenea, cei care nu scriu corect gramatical proiectele risca sa ramana pe dinafara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Internationala a persoanelor cu dizabilitati

In fiecare an la 3 decembrie este sarbatorita Ziua Internationala a persoanelor cu dizabilitati. Momentul a fost marcat si la Sibiu. Actiunile din acest an si-au propus sa constientizeze comunitatea locala cu privire la problemele cu care se confrunta zi de zi persoanele cu dizabilitati. A fost zi de sarbatoare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro