Program prelungit la Pasapoarte

Hila Ovidiu

Serviciul Pasapoarte isi prelungeste din nou programul. De luni ghiseele vor fi deschise in majoritatea zilelor saptamanii incepan de la ora 08.00 si pana la 18.30. Prin acest demers se spera evitarea cozilor interminabile datorate de numarul mare de solicitari de eliberare a pasapoartelor.

In mai multe judete din tara dar mai cu seama in Capitala incepand de joi s-au format cozi interminabile in fata serviciilor de pasapoarte. Cei mai multi solicitanti sunt romani care muncesc in afara tarii si au nevoie ca de aer de aceste documenrte. Pentru a preveni aglomeratia, la Sibiu, s-a decis prelungirea programului cu publicul pentru a putea fi eliberate cat mai multe pasapoarte. Reprezentantii Prefecturii spun ca in fiecare zi sunt eliberate cel putin 250 de pasapoarte. De asemenea, in fiecare joi, 2 angajati ai serviciului de la Sibiu se deplaseaza la Medias pentru a prelua cererile din zona de nord a judetului astfel incat oamenii sa nu fie nevoiti sa bata drumul pana la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Delicioasele produse traditionale hunedorene pot fi degustate la Sibiu

  Cele mai gustoase produse din zona Hunedoarei pot fi degustate in weekend in Muzeul in aer liber din Sibiu. producatorii hunedoreni vin in Dumbrava Sibiului cu virsli, carnati de săcărâmb, dulceturi si miere. In Muzeul in aer liber vor poposi 5 producatori locali din Hunedoara care vor gati in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro