Program prelungit

Hila Ovidiu

Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Sibiu dar si dar si serviciile comunitare, orasenesti sau comunale care au in atributii evidenta persoanelor vor avea prelungit in weekendul alegerilor. Masura a fost luata pentru ca toti cetatenii cu drept de vot dar care au actele de identitate expirate sa isi poata innoi documentele.

Pentru a se asigura ca toti cei care au drept de vot o vor putea face, reprezentantii Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Sibiu si-au prelungit programul in weekendul alegerilor asa ca toti cei care trebuie sa isi schimbe actul de identitate pentru a intra la urna o pot face in regim de urgenta. Deschise vor fi si serviciile comunitare din Darlos, Laslea, Orlat, Slimnic si Turnu Rosu. Sambata, in 4 iunie programul de functionare va fi intre orele 08.00 si 16.00 iar in ziua alegerilor intre orele 07.00 si 21.00. Cei care vor sa isi schimbe actul de identitate trebuie sa aiba la ei buletinul vechi, certificatul de nastere in copie si original, certificatul de casatorie daca este cazul, hotararea de divort daca este cazul si o cerere tip care se completeaza la fata locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trimisi "la racoare" pentru diferite infractiuni

Doi barbati din judetul nostru au fost ridicati in vederea executarii pedepsei cu inchisoarea. Primul dintre ei este un tanar care va sta dupa gratii mai putin de un an pentru violare de domiciliul iar cel de-al doilea, va avea statut de detinut 5 ani si jumatate. Cel din urma […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro