Program de vizite redus la Maternitate

Hila Ovidiu

Gripa reduce programul de vizita in sectiule spitalului judetran. Dupa ATI si infectioase s-a decis reducerea accesului si la Maternitate.

Pentru a reduce riscul de imbolnaviri cu gripa in Spitalul Judetean s-au luat masuri drastice in ceea ce priveste numarul de vizitatori si programul de vizite. Pe sectiile considerate cu risc mare cum ar fi Infectionasele sau sectia de Anestezie Terapie Intensiva programul de vizita este de o ora respectiv o ora si jumatate pe zi. Odata cu cresterea numarului suspiciunilor de gripa s-a decis limitarea programului de vizite si a numarului de vizitatori si la Maternitate.

Masurile vin dupa ce la nivel national s-au inregistrat un numar de 11 decese din cauza gripei. Majoritatea pacientilor au decedat in cursul acestei saptamani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, razii!

Atentie, soferi! Politistii rutieri ies in strada! Oamenii legii vaneaza vitezomani si soferi beti la volan. Se anunta un nou weekend cu razii rutiere pe cele mai importante drumuri ale judetului! Pentru a scapa de sanctiuni, soferii sunt sfatiti sa respecte regulile de circulatie. Daca vreti sa va mai pastrati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro