Producere ilegala de tigari la stana !!

admin

Polițiștii din Prahova împreună cu cei de la Direcţia Operaţiuni Speciale au descins miercuri în 25 de locații din județul Sibiu și alte cinci județe din țară, la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în producerea și comercializarea de țigarete fără autorizație.

Tigările se fabricau în Prahova și erau vândute în Brașov, Sibiu, Dolj, Mureș și Argeș, în special în zonele frecventate de ciobani.

”Din cercetări au rezultat indicii că un membru al grupării, din Prahova, ar fi fost cel care ar fi achiziţionat tutunul sub formă de frunze de la persoane care se ocupă cu cultivarea tutunului și ar fi fabricat țigarete împreună cu alte 4 persoane, domiciliate tot în județul Prahova.Ulterior țigaretele ar fi fost comercializate în special către crescători de animale, care le achiziționau pentru persoanele care supravegheau animalele”, anunță Poliția Română.

In urma perchezițiilor, 11 persoane vor fi duse la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria a împartit milioanele pentru Agenda Culturală pe ASCUNS

Primăria Sibiu devine tot mai lipsită de transparență în privința deciziilor de cheltuire a banilor publici. Ultimul exemplu clar de hotarari luate departe de ochii presei este cel al proiectului de hotărâre privind aprobarea finanţărilor nerambursabile din fonduri publice pentru activităţile culturale cuprinse în Agenda Culturală 2017. Mai exact, consilierii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro