Prinsi la furat de cetina

Hila Ovidiu

In loc sa isi cumpere miel de Pasti, doi damboviteni vor da bani grei pentru a plati amenzi dupa ce au fost prinsi de politisti la furat de cetina. Cei doi sustreasesera dintr-o padure apartinand Ocolului Silvic Avrig 100 de kilograme de cetina.

indePastile aduc paguba in buzunzarele a doi damboviteni care n-au auzit probabil de porunca divina „Sa nu furi!!!”. Cei doi se pare ca n-au auzit insa nici de Politie pentru ca altfel nu se explica faptul ca au plecat la furat de…crengi de brad. Chiar in momentul in care isi facusera provizii serioase au aparut politistii de la Porumbacu si cei de la Arpasu. Oamenii legii desfasurau o activitate de prevenire si combatere a furtului de material lemnos. Hotii au fost prinsi chiar in timp ce taiau fara drept crengi de brad. Oamenii legii au confiscat de la ei 100 de kilograme de cetina. Ramurile de brad au fost predate Ocolului Silvic Avrig iar cei doi damboviteni s-au ales cu amenzi usturatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pregatiti cv-urile... Start la angajari!!!

Lumina rasare si in fata celor aflat in cautarea unui loc de munca. Somerii din Sibiu au in aceasta perioada la dispozitie mai bine de 400 de locuri de munca pentru care pot aplica. Inainte de Pasti 113 angajatori recruteaza forta de munca. Apropierea Sarbatorii Pascale face minuni la Sibiu. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro