Prinsi in flagrant

Hila Ovidiu

3 hoti minori au fost prinsi in aceasta dimineata de catre politistii si jandarmii sibieni. Acestia dadusera in timpul noptii de luni spre marti mai multe spargeri pe strada Stefan cel Mare si furasera tot ce le cazuse in mana. Oamenii legii au reusit sa recupereze bunurile insa tinerii sunt cercetati pentru furt calificat.

indeVrand sa faca rost de bani rapid si usor 3 tineri din Sibiu au plecat in cursul noptii la furat pe strada Stefan cel Mare. Baietii cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani au dat iama in dependintele unui imobil si 2 masini parcate in zona. De acolo au sustras tot ce le-a picat in mana. „Afacerea” lor s-a incheiat insa brusc la momentul la care au aparut politistii si jandarmii. Hotii au intrat in panica si au incercat sa ascunda de oamenii legii bunurile furate. Ancheta politistilor a scos la iveala secretul celor 3. Politistii au recuperat prejudiciul insa tinerii vor fi cercetati penal pentru furt calificat.
Oamenii legii spun ca in ultimii ani tot mai multi tineri decid sa fure in loc sa munceasca. De cele mai multe ori adolescenti nevinovati intra in cercuri rau famate si devin infractori peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Internationala a Hipertensiunii Pulmonare

Persoanele bolnave de inima sau plamani pot ajunge sa sufere de Hipertensiune Pulmonara. Boala nu este foarte des intalnita dar este extrem de grava. Tocmai de aceea in fiecare an la data de 5 mai este marcata Ziua Internationala a Hipertensiunii Pulmonare. In aceasta zi au loc campanii informative in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro