Prins la volan desi avea permisul suspendat

Hila Ovidiu

Ghinion maxim pentru un barbat de 30 de ani din Dambovita. Omul a fost prins de politisti la volan cu o zi inainte sa-i fie restituit permisul de conducere. Poate ca soferul ar fi trecut neobsewrvat de filtrele de politie daca nu ar fi calcat prea tare pedala de acceleratie.

Ghinionul l-a lovit din plin pe un dambovitean in varsta de 30 de ani. Omul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis chiar cu o zi inainte ca politistii sa ii dea permisul inapoi. Poate ca barbatul a r fi scapat neprins de oamenii legii daca nu calca prea tare pedala de acceleratie. Politistii l-au oprit deoarece barbatul circula in localitatea Talmaciu cu 95 de kilometri la ora.

Soferul are acum dosar penal si cel mai probabil nici nu va mai vedea permisul de conducere prea curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Resturile vegetale pot fi arse doar cu acordul Primariei

Atentie, locuitori ai municipiului Sibiu! Nu aveti voie sa dat foc resturilor vegetale din gospodaria dumneavoastra decat cu acordul celor de la Primarie! masura a fost luata pentru a evita potentialele incendii de vegetatie dar si reclamatiile din partea vecinilor carora le-ati afumat rufele de pe sarma! Reprezentantii Primariei Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro