Prins la scurt timp dupa comiterea unui furt

Hila Ovidiu

Tot mai multi tineri apuca pe cai gresite! In loc sa isi continue scoala, sau sa se angajeze, un baiat din Talmaciu s-a apucat de furat. A intrat in locuinta unui vecin, a furat tot ce i-a picat in mana, iar mai apoi a incercat sa vanda produsele. Chiar cand se dadea mare comerciant a fost inhatat de politisti!Ca sa faca bani dupa sarbatori, in loc sa isi caute un job, tanarul in varsta de doar 18 ani s-a apucat de furat. La inceput de saptamana acesta a patruns prin efractie in gospodaria unui talmacean, a sustras de acolo un motofierastrau si doua masini electrice de tuns iar in ziua urmatoare, cand si-a imaginat ca pericolul de a fi prins a trecut, a incercat sa le vanda. Politistii l-au prins chiar in momentul in care juca rolul unui comerciant cinstit. Baiatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat iar bunurile pe care incerca sa le vanda au fost recuperate si restituite proprietarului de drept.
Politistii sibieni sunt ingrijorati de faptul ca in zilele noastre tot mai multi tineri aleg sa comita infractiuni si sa dea dovada de comportament antisocial in loc sa isi construiasca un viitor si sa isi gaseasca un loc in societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Planul de bataie pentru infrastructura rutiera

Zeci de strazi vor intra in lucru in 2016. Municipalitatea sibiana si-a stabilit deja bugetul pentru infrastructura rutiera. Vor fi trei paliere de finantare: fonduri proprii, imprumuturi si finantare mixta in cazul lucrarilor mai mari. Municipalitatea sibiana si-a facut deja bugetul si l-a pus in dezbatere publica. Pe ici pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro