Prins in timp ce incerca sa fure

Hila Ovidiu

Risca sa ajunga in…”boxa” dupa ce a spart una. Vorbim despre un barbat in varsta de 42 de ani prins in timp ce incerca sa sustraga bunuri dintr-o pivnita. Barbatul este cercetat penal pentru furt calificat.

indexHotarat sa faca bani din munca altora un bacauan in varsta de 42 de ani a venit pana la Sibiu pentru a se apuca de furat. Omul a asteptat sa treaca miezul noptii si atunci cand a considerat ca toata lumea este cufundata in somn a incercat sa intre in boxa unei locuinte. Ba mai mult, a si reusit sa patrunda in subsolul imobilului fortand usa de la intrare. Ghinionul lui a fost ca unul dintre locatarii cladirii l-a auzit si a chemat politia. Hotul reusise sa sustraga un motor pentru masina de spalat, o trusa cu imbusuri si mai multe cabluri. Politistii au reusit sa recupereze prejudiciul in totalitate si sa il restituie proprietarilor de drept. Bacauanul s-a ales cu un dosar penal pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se cauta asistente!

Spitalul judetean face angajari. Se scot la concurs 7 posturi pentru asistente. Angajarile se fac dupa ce, in ultimii ani tot mai multi angajati ai unitatii medicale au plecat in privat sau au luat drumul strainatatii. Spitalul Judetean cauta urgent 7 asistenti generalisti. Cei interesati trebuie sa isi depuna dosarele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro