Prins de politisti dupa ce a furat un laptop dintr-o scoala

Hot cu acte in regula la doar 18 ani. Un tanar din Cisnadie a ajuns pe mana politistilor dupa ce a intrat in incinta unei scoli si a furat un laptop. Politistii i-au intocmit dosar penal  iar acum incearca sa documenteze intreaga activitate infractionala a tanarului.

Cand vine vorba de furat, hoptii nu mai au nicio limita. In noaptea dinspre marti spre miercuri un tanar a patruns intr-o scoala din Cisnadie si a cotrobait prin clase si cancelarie pana cand a gasit sa fure un laptop. Furtul a fost rapid semnalat catre politisti iar oamenii legii au demarat imediat o ancheta. Suspectul, un tanar in varsta de 18 ani a fost prins la scurt timp de la comiterea faptei.

Tanarului i-a fost intocmit dosar penal pentru furt calificat. Politistii incearca acum sa afle daca baiatul a mai fost implicat si in alte acte cu iz penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trecerea de la ora de vara la cea de iarna si viceversa vor ramane amintire

Trecerea de la ora de vara la cea de iarna si viceversa va deveni o amintire din octombrie 2021. Parlamentarii europeni au decis sa se renunte la schimbarea orei. Fiecare stat va avea insa posibilitatea de a opta pentru ce ora doreste, fie pentru ramanerea in ora de vara, fie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro