Primavara se numara mopedistii accidentati…

Hila Ovidiu

Desi am scapat de zapada si polei, politisti rutieri ne recomanda sa fim la fel de vigilenti ca pe timp de iarna. Odata cu incalzirea vremii in trafic au reaparut biciclistii, mopedistii si motociclistii, categorii expuse la producerea de accidente.

Incalzirea vremii inseamna reaparitia unor categorii de participanti la trafic foarte expusi producerii de accidente rutiere. Este vorba despre biciclisti, mopedisti si motociclisti. Astfel, desi am scapat de zapada si polei, politistii rutieri le recomanda soferilor sa fie in continuare cat se poate de vigilenti si sa respecte cu strictete regulile rutiere. Aceste masuri au, in primul rand, un caracter preventiv si de constientizare a participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a nerespectarii prevederilor legislatiei rutiere. Insa respectarea acestor recomandari poate salva vieti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiile de vegetatie uscata, problema de sezon

Odata cu venirea primaverii, pompierii militari si cei voluntari nu mai contenesc sa stinga incendiile de vegetatie uscata aprinse de oameni pentru igienizarea terenurilor, si scapate ulterior de sub control. Pompierii avertizeaza ca amenzile pentru nesupravegherea focului se ridica la 2.500 de lei. Incendiile de vegetatie uscata reprezinta o problema […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro