Primăria Sibiu curăță cursurile apelor din oraș

Primăria Sibiu continuă curățeniași întreținerea spațiilor publice din oraș cu noi activități:

Marți, 28 aprilie,Serviciul de Salubrizare a demarat lucrările de decolmatare arâului Cibin și a pârâurilordin Sibiu, îndepărtând deșeuri și lemne care blochează cursul apei. În prezento echipă afirmei contractate lucrează la curățarea râului Cibin, în zona șoseleiAlba Iulia – strada Maramureșului. O altă echipă lucrează pe pârâul Trinkbach, începând de la GrădinaZoologică și până în parcul Sub Arini.

Acțiunea va continuacu pârâul Rossbach șirâul Valea Săpunului.

O altă activitate desfășurată în lunile martie-aprilie este aceea de toaletare a copacilor pentru împiedicarea cuibăririi ciorilor. În acest sens s-au toaletat crengile mai înalte pe care se formează de regulă cuiburi în parcuri și pe mai multe străzi: Gladiolelor, Pedagogilor, Solidarității, Transilvaniei, bulevardul Victoriei,  șoseaua Alba Iulia, Calea Dumbrăvii,  Aleea Șelimbăr și  Aleea Petuniei. De asemenea, au fost montate benzi anti-păsări cu țepi care să împiedice păsările să se așeze și să își facă cuiburi în parcurile Sub Arini, Tineretului, Petőfi Sándor, în cel din cartierul Terezianși cel de pe strada Cristian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Argeș a alocat sume importante de bani spitalelor

În contextul pandemiei de coronavirus în care ne află și prin prisma faptul că Consiliul Județean Argeș este ordonator principal de credite și are în administrare 9 spitale pe care trebuie să le susțină financiar, vă  comunicăm sumele alocate de Consiliul Județean Argeș, în anul 2020, către cele 9 unități sanitare. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro