Primaria „infloreaza” orasul

Hila Ovidiu

Municipalitatea planteaza flori in sensurile giratorii. Pentru a fi mai aspectuoase acestea sunt impodobite cu plante din productia proprie a serelor municipale. Flori vor fi plantate si in alte zone ale orasului.

Un oras cu multe zone verz unde sunt plantate si flori arata mai frumos. Aceasta este deviza dupa care se ghideaza si reprezentantii municipalitatii sibiene. Acestia se  pregatesc sa orneze cu plante sensurile giratorii nou construite. Nu doar giratoriile vor beneficia de vegetatie proaspata ci si spatiile verzi din oras. Aici vor fi lantate bienale produse chiar de serele sibiene. Este vorba despre plantarea a 15 mii de panselute si 20 de mii de bulbi de lalele. Acestia vor ajunge in rondourile din oras sau din parcuri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jocul ca teatru

Timp de o saptamana de zile invata mai in joaca, mai in serios “Jocul ca teatru” vorbim despre cei 80 de copii din intreaga tara care participa in aceasta saptamana la Tabara Nationala de Comunicare si Teatru pentru Tineret. Proiectul DJTS se desfasura la Centrul de agrement Cisnadioara. Acesta e […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro