Primaria face angajari

Hila Ovidiu

Atentie, se fac angajari la Primaria Sibiu si serviciile subordonate. Luna aceasta au fost puse la bataie posturi atat pentru muncitori cat si pentru persoane cu studii superioare si vechime in domeniu.

La Serviciul Coordonare Lucrari se scoate la concurs un post de consilier superior. Pot candida cei care au minim 9 ani experienta si studii juridice finalizate. Dosarele se pot depune pana in 29 noiembrie iar probele de concurs sunt programate pentru prima jumatate a lunii decembrie. Un post de sef de serviciu este disponibil si la Compartimentul Juridic, Contencios si Registrul Agricol. Probele de examen pentru acest post se vor tine in 11 decembrie. Se ofera o sansa si pentru cei aflati la inceput de drum. Este disponibil un post de consilier debutant. Dosarele se pot depune pana spre inceputul lunii decembrie iar probele sunt programate pentru data de 13 decembrie. La Gradina Zoologica este disponibil un post pentru muncitor calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La volan fara permis si cu masina neinmatriculata

Graba strica treaba! A aflat-o pe pielea sa un tanar din Altana care s-a grabit sa urce la volan desi nu avea permis de conducere si nici masina inmatriculata. Barbatul a fugit de politisti si cu masina si pe jos. In cele din urma a fost prins. S-a ales cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro