Prima editie WEINFEST MEDIAS, a fost un real succes

alin
In perioada 21-23 Septembrie, în vechea Metropolă de Vin a Transilvaniei a avut loc un eveniment de inaltă tinută în cadrul căruia istoria s-a împletit cu prezentul în cea mai mare degustare în aer liber din oraș a ultimilor 69 de ani.
Prin eforturi conjugate a trei organizatii neguvernamentale, în parteneriat cu Consorțiul Sibiu 2019 – Regiune Gastronomică Europeană, autoritățile locale și regionale, Piața Regele Ferdinand I din Mediaș s-a transformat într-un loc magic, în care participanții au putut degusta licoarea lui Bacchus de la cele 17 mărci prezente, savura preparate alese ale diviziei culinare Master of Flames în frunte cu Chef Marius Rafa și Chef Radu Zărnescu și asculta acorduri ale artiștilor consacrați sau în ascensiune, pe care organizatorii au ales sa îi promoveze.
Invitat special care a onorat acest eveniment a fost baroneasa Ileana von Kripp, nepoata Printului Barbu Stirbey și soția baronului Jakob von Kripp, care a ales să servească personal pe cei care au dorit să deguste vinurile alese din domeniul viticol de la Drăgăsani al vechii familii Stirbey. De asemenea, dânsa a povestit participanților legăturile pe care care le-a avut Printul Stirbey cu istoria viticolă a zonei.
Organizatorii: Asociația Culturală Pusteblume Mediaș, Asociația Ardealul Mediaș și Asociația Locului Natal Mediaș multumesc partenerilor :
Primăria Municipiului Mediaș, Consorțiul Sibiu 2019 – Regiune Gastronomică Europeană, Forumul Democrat German
precum și sponsorilor și partenerilor media care pot fi găsiți la adresa www.metropoladevin.ro
Informații suplimentare și transmisiile live se găsesc pe pagina de facebook a evenimentului facebook.com/WeinfestMedias
Mulțumim pe aceasta cale tuturor participanților la eveniment pentru eleganța și căldura de care au dat dovadă și în speranta ca ne vom revedea și anul viitor, vă salutăm cu drag!
Organizatori:
Asociatia Pusteblume Medias
Asociatia Ardealul Medias
Asociatia Locului Natal Medias
Sponsor principal Romgaz Medias

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Castani infloriti a doua oara in acest an

Au inflorit pentru a doua oara castanii ornamentali din centrul orasului! Minunea se produce fix acum, dupa ce la munte a nins iar in Sibiu temperaturile au coborat miercuri spre joi sub 0 grade. Este cel de-al doilea castan ornamental care infloreste inca odata anul acesta. Este pentru a doua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro