PRIMA DEMITERE ÎN CAZUL GESTIONĂRII PROBLEMEI CORONAVIRUSULUI

Victor Costache, ministrul Sănătății, a decis astăzi demiterea directorului Direcției de Sănătate Publică Gorj, Ivanov Carmen, în cadrul videoconferinței organizate cu reprezentanții Direcțiilor de Sănătate Publică din teritoriu.

Directorul DSP Gorj nu a respectat procedurile și legislația în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situația de urgență de sănătate publică internațională determinată de infectarea cu COVID-19 și nu a instituit măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii și limitării efectelor epidemiei. De asemenea, directorul DSP Gorj nu a utilizat spațiile de carantină identificate la nivelul județului și a transmis raportări inexacte privind situația din primul județ în care a fost identificat un caz de COVID -19.

Victor Costache, ministrul Sănătății, a convocat, în această dimineață, o videoconferință de urgență cu reprezentanții Direcțiilor de Sănătate Publică din teritoriu și municipiul București cu privire la gestionarea modului de prevenire a infecției COVID-19.

A fost verificată respectarea procedurilor privind instituirea carantinei și a măsurilor de autoizolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bărbat din Maramureș și femeie din Timișoara, pozitivi la coronavirus

Anuntul a fost facut de Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru .

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro