Prima Cupa la rugby pentru copii

Hila Ovidiu

Clubul Sportiv de Rugby Sibiu a organizat vineri prima Cupa 1 iunie la mini-rugby si rugby-tag. La eveniment au participat 9 echipe mjixte din intreaga tara.

Prima Cupa de 1 iunie la rugby, dedicata in exclusivitate copiilor, s-a desfasurat vineri in Parcul Sub Arini din Sibiu. Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv de Rugby Sibiu si s-a bucurat de prezenta a 7 echipe din Sibiu, Poplaca, Rosia Montana, Brasov si Campia Turzii. Desi pare un sport dur, antrenorii spun ca rugby-ul pe care ei ii invata pe copii intre 10 si 14 ani este cat se poate de sigur. Dovada stau pofta de joc si entuziasmul tinerilor. Pentru a practica un astfel de sport cei mici au nevoie doar de putina vointa, pasiune si… acordul parintilor. Restul se invata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De 1 iunie, alaturi de pompieri

De ziua lor, copiii au invatat mai multe despre ce inseamna a fi pompier. Zeci de pici de la scolile din Sibiu au dat curs invitatiei lansate de ISU si si-au petrecut ziua la Baza Sportiva “Pompierul”, jucandu-se sau participand la diferite concursuri sportive. Copiii au apreciat cel mai mult […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro