Previziuni apocaliptice cu privire la numarul pensionarilor

Hila Ovidiu

In 5 ani numarul pensionarilor din tara va creste cu aproximativ 50 de procente. Sau cel putin asa sustine seful ITM Francisk Torok. La randul sau, seful de la Casa de Pensii, Dorel Aldea confirma faptul ca se platesc contributii sociale pentru tot mai multe persoane.

Previziunile apocaliptice au fost facute miercuri in cadrul sedintei de Colegiu Prefectural de catre Francisk Torok, seful ITM.

Torok e de parere ca pentru a putea continua cu sistemul de contributii sociale in conditiile in care cei nascuti in anii 60-70 vor iesi la pensie si nu sunt deloc putini, va trebui marita varsta de pensionare. Seful ITM mai spune si ca in alte tari europene oamenii sunt pensionati la varsta de 67 de ani. Dorel Aldea, seful de la Casa de Pensii vine sa sustina spusele directorului ITM. Statisticile arata ca valoarea sumelor cheltuite petru tipurile de pensii care se acorda in Romania a crescut de la an la an.

La momentul de fata in judetul Sibiu sunt aproximativ 100 de mii de pensionari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Alice" se joaca ultima data la Gong

Alice in Tara Minunilor se joaca ultima data in acest an la Teatrul Gong. Spectacolele sunt programate pentru zilele de vineri si sambata. Publicul poate urmari ultima oara in acest an spectacolul vineri sau sambata de la ora 18.00. Piesa de teatru are o durata de o ora si 15 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro