Presa din Germania, despre Dacia

admin

Dacia e din nou in atentia presei din Germania.

Publicatia Auto Bild a testat Dacia Lodgy si a tras concluzia ca „e cea mai potrivita masina de familie”.

De asemenea, fostul mare fotbalist al celor de la Bayern Munchen, Mehmet Scholl, care a aparut in cateva reclame Dacia in Germania, are numai cuvinte de lauda la adresa modelelor constructorului de la Mioveni.
„Dacia Lodgy nu e sexy, dar din punct de vedere tehnic e cea mai potrivit masina de familie de pe piata. Fotbalistul milionar Mehmet Scholl a laudat modelele Dacia, pe care le considera simboluri pentru un statut social inalt, daca va vine sa credeti! Dar n-ar trebui sa ne mire daca ne uitam ca mai mult de 51.000 de nemti au decis in 2016 ca Dacia merita sa fie cumparata”, noteaza sursa citata mai sus.

Mehmet Scholl (46 de ani) a jucat pentru Bayern Munchen in perioada 1992-2007, jucand 530 de meciuri si marcand 129 de goluri in Bundesliga. Pentru nationala Germaniei a evoluat in 36 de partide si a marcat 8 goluri.

542.542 de autoturisme Dacia au fost comercializate in 2016, Germania fiind pe locul 4 in topul livrarilor, dupa Franta, Spania si Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vinovatul fără vină – Mihail Sebastian

Când vorbim de Mihail Sebas­tian în raport cu contemporanii săi – Nae Ionescu, Mircea Eliade, Emil Cioran etc. – ne aflăm în poziţia comodă a judecătorilor din posteritate, care pot jongla după voie cu aprecierile lor, întrucât contextul politic, ideologic, economic, social şi cultural ce a marcat existenţa acestor mari […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro