Premii pentru cei mai buni pompieri

Hila Ovidiu

Pompierii au sarbatorit marti ziua protectiei civile. Cu acest prilej au fost premiati cei mai activi pompieri. Unul dintre ei a primit titlul de salvatorul anului.

Dupa o saptamana in care au derulat ample campanii de informare cu privire la diferitele forme de risc, au stat de vorba cu liceenii in privinta a ceea ce inseamana meseria de pompier si au derulat exercitii de interventie, pompierii sibieni au sarbatorit marti Ziua Protectiei Civile.

A fost prilej de bucurie mai ales pentru cei care au fost inaintati in grad dar si pentru cei care au avut rezultate deosebite in ultimul an si au fost premiati. Tot marti s-a acordat si titlul de “salvatorul anului”. Tanarul caruia i-a fost inmanata distincia ne-a povestit despre cateva dintre cele mai importante misiuni la care a participat.

Ceremonia s-a incheiat cu o parada militara.

Imediat dupa finalizarea ceremoniei a avut loc Ziua Portilor Deschise la ISU Sibiu. Toti cei interesati sa afle mai multe despre meseria de pompier sau sa vada tehica pe care o utilizeaza pompierii au putut sa isi satisfaca aceasta curiozitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poveste despre noi

La 1 martie CosSim si Greu au lansat un nou single „Poveste despre noi”. Iata ce ne-au declarat: E felul meu de a spune o poveste despre Iubire. De a transmite mai mult decât în cuvinte, ceea ce contează cu adevărat în viaţă. E o alegere de a-mi asuma ceea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro