PREMIERA REGIONALA: goSUMMER vine la Eveniment FM

admin

goFM.ro (parte din Trustul de Presa Eveniment) se pregateste sa emita de la malul Marii Negre incepand cu luna iulie. Actiunea realizata in parteneriat cu litoralulromanesc.ro este o premiera pentru un post de radio care emite din afara capitalei. Studioul central goFM va fi amplasat in cadrul Hotelului Pescarus acolo unde avem fixata redactia stirilor, iar pe plaja de la Mamaia goFM.ro va transmite interviuri, concursuri, meteo si multe alte suprize. “La nivel national proiectul a fost primit cu bratele deschise, dar din pacate la Sibiu doar cei care stiu intr-adevar ce inseamna o forta de oameni media au inteles si ne-au devenit parteneri. Nu m-am asteptat sa vad atata reticienta din partea unor companii mari din oras care se lauda peste tot ce afaceri au si cand e vorba de un lucru de calitate motiveaza diverse situatii total penibile si jenante !! Sa duci un studiou mobil la Mamaia, sa ai contactul de acolo direct in judetul Sibiu cu ascultatorii este o actiune care ar fi trebuit sa mobilizeze aceste societati in folosul comunitatii. Noi nu suntem legati de partide asa cum poate este normal in media romaneasca, noi astfel de evenimente le facem EXCLUSIV pentru Sibiu ! “- a declarat Laurentiu S. LUP organizatorul goSUMMER si unul dintre animatorii LIVE care va face transmisia de la Mamaia. goSUMMER se va transmite in DIRECT la Eveniment FM si Eveniment TV (lider in judetul Sibiu), RFM Romania, 9FM, goFM.ro, Metronom FM si NTN.

Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: AC HELCOR si OTEC.de

Iar sponsorii de pe plaja sunt: SORCANI, Agentia de branding KAMPAV, Magazinul ALL inn, Carmangeria IACOBINII, printcart.ro, sibiuonline.com, RFI, UBA (curierul tau local), sapte seri, LigaGroup si emisiunea TV Ultimul Ceas

Trustul de presa Eveniment a luat fiinta imediat dupa 1991. Inceputul a fost marcat prin aparitia ziarului Evenimentul Sibian. Atat ca aparitie cotidiana cat si saptamanala ziarul care aducea informatia pura in Sibiu a captat atentia consumatorilor de media astfel ca in cativa ani a ajuns sa fie un ziar atat de popular cu o familie atat de numeroasa incat gandurile noastre au zburat mai departe…ON AIR…De ce nu? 01.03.1996 “Aici Sibiu Romania….Ascultati RADIO EVENIMENT” primele cuvinte in eterul Sibian.

Au urmat sute, mii, milioane de cuvinte LIVE , o familie frumoasa,sanatoasa, si dinamica, asta inseamna si azi Radio Eveniment. Spectacole, campanii de ajutorare a celor nevoiasi, intalniri cu Fan Clubul Eveniment, concursuri, premii, emisiuni in direct cu ascultatorii, implicare in social, cultural, mult divertisment, stirile cele mai importante, si cea mai buna muzica de toate genurile.

Dupa primii 2 ani,103,20 fm, Eveniment avea sa se gaseasca pe primul loc in sondajele de audienta, loc pe care se afla si azi. Dar cum familia noastra devenea din ce in ce mai numeroasa si mai dornica de a ne intalni tot mai mult ne-am propus sa ne vedem, si am promis sa o facem in fiecare zi…asa ca sarbatorind cu fast 4 ani de radio la 01.03.2000 intra in eter TELEVIZIUNEA EVENIMENT, canal 41. Este momentul ca Trustul de Presa Eveniment sa detina toate cele 3 media si sa le ofere sibienilor “Televiziunea orasului tau!”. Aceleasi ganduri frumoase, evenimente de anvergura si totul in imagini.

Stiri, emisiuni, talk-show-uri, filme, documentare, duplexuri, si totul in cel mai complet si lung program local de televiziune. Astazi EVENIMENT TV este cel mai urmarit program local de televiziune, si detine distinctii pentru cele mai bune emisiuni tv. Anul 2008 are sa aduca si o noua statie de radio pentru locuitorii orasului Agnita, astfel ca pe 88,5 fm agnitenii pot receptiona un program local un nou EVENIMENT FM.

Aceeasi reteta de succes si mereu cea mai buna muzica. In anul 2009 Trustul de Presa Eveniment a realizat cel mai important rebranding de pe piata media sibiana. Astfel am reusit sa implementam o noua identitate, mai dinamica si mai apropiata de cererea pietei, pastrand totusi aceleasi elemente care ne-au consacrat si ne-au impus ca lideri media locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un vot important pentru medicina transilvaneana

Votati Sef Lucr. Dr. Dan Mircea Farcas, medic primar cardiolog, Presedintele Clubului Pacientilor cu Boala Parkinson, pacient cu boala Parkinson de 25 ani, singurul medic muresean nominalizat de Colegiul Medicilor din Romania la Gala Medica 2014 la categoria: Medicul implicat – premiul „Dr. Alexandru Pesamosca” Sunt mulţi medici care fac […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro