Premiera in tara noastra

Hila Ovidiu

Premiera nationala la Spitalul Clinic Judtean de Urgenta Sibiu. Este vorba despre o operatie de desprindere si refixare a unui inel fibros cu rol in stabilizarea soldului. Femeia este externata la doar o zi dupa operatia care a durat doua ore si jumatate.

indeNoutatea absoluta pentru tara noastra consta din desprinderea si refixarea labrumului articular. Pacienta a fost operata, iar la 24 de ore de la operatie a fost externata. Doctorul sibian este cunoscut ca fiind medicul cu cea mai mare experienta in plan national in ceea ce priveste utilizarea tehnicilor artroscopice la nivelul soldului. Operatia a presupus reralizarea a 3 incizii de cate 5 milimetri fiiecare. Prin intermediul acelora si cu ajutorul unui computer de inalta performanta s-a realizat operatia, iar tehnica folosita a fost una minim invaziva. Artroscopia este o procedura chirurgicala prin care medicul poate trata problemele aparute in interiorul articulatiilor prin incizii mici si folosirea unor minicamere de luat vederi. Pacienta va fi totusi nevoita sa faca fizioterapie sau kinetoterapie ca tratament de recuperare post operatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru vitezomani

A fost zi neagra pentru soferii certati cu legea. Politistii rutieri si-au amplasat in cascada toate radarele din dotare si i-au vanat pe vitezomani. Actiunea s-a desfasurat in colaborare cu politistii de la Alba si Brasov. Actiunea are ca scup prevenirea si reducerea producerii de accidente rutiere pe fondul vitezei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro