Pregatiti pentru deszapezire

Hila Ovidiu

Pregatiti sa intervina inca odata daca iarna se intoarce. Cei care se ocupa cu deszapezirea in judet si-au facut deja proviziile de material antiderapant si sunt pregatiti sa intervina e la primii fulgi de zapada. Informatia a fost facuta publica de catre prefectul de Sibiu, Ovidiu Sitterli.

Cei care se ocupa cu deszapezirea in judet sun cat se poate de pregatiti sa intervina in situatia in care ninsorile isi vor face simtita prezenta si in Sibiu. Pana la acest moment doar sudul tarii se afla sub cod de ninsori. Informatia a fost oferita de catre Prefectul Ovidiu Sitterli. Acesta este de parere ca cei de la drumuri si-au facut treaba in mod exemplar si la ninsorile din decembrie 2012.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intalnire cu primarii si sefii deconcentratelor

Primarii din toate localitatile Sibiului alaturi de toti sefii de la deconcentrate si-au dat intalnire joi la Consiliul Judetean. Acestia au dezbatut bugetul pe anul  in curs, si-au prezentat pe scurt rapoartele de activitati pentru aceasta perioada si au au semnat parteneriate de colaborare. Primarii din judet, alaturi de sefii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro