Pregatirile pentru centrul destinat victimelor violentei domestice sunt pe ultima suta de metri

Hila Ovidiu

Sibiul va avea de anul viitor un centru destinat victimelor violentei domestice la Talmaciu. Beneficiarii centrului vor beneficia de gazduire dar si de consiliere psihologica. Reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au inceput deja angajarile pentru noul amplasament si spera ca acesta sa fie functional de la inceputul anului viitor.

Noul centru are o capacitate de 20 de locuri si a fost realizat prin reconditionarea unui imobil din Talmaciu. Investitiile au provenit din fonduri norvegiene si se ridica la peste 300 de mii de euro. Centrul de Prmire in Regim de Urgenta pentru Victimele Violentei Domestice Sfanta Ana  este compus din 6 dormitoare, doua birouri, living, bucatarie si bai. Aici isi vor desfasura activitatea pentru inceput un asistent social, un sofer si un psiholog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Record de vaccinari antigripale

Record de vaccinari antigripale. In doar o saptamana au fost imunizate aproape 3 mii de persoane. Cei mai multi vaccinati sunt varstnici de peste 65 de ani. Speriati de prognozele care prezic o iarna grea si lunga sibienii au luat cu asalt cabinetele de medicina familiala pentru a se imuniza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro