Pregatiri pentru ziua copilului

Hila Ovidiu

Mai sunt doua saptamani pana atunci insa reporezentantii Bibliotecii Judetene Astra se pregatesc deja pentru Ziua Internationala a Copilului. De 1 iunie la La sectia pentru Copii si Tineret vor avea loc activitati educative si culturale special dedicate tuturor celor care se mai simt inca copii.

La Biblioteca Astra pregatirile pentru ziua copilului sunt in toi. Aici, de 1 iunie se vor desfasura evenimente unul si unul.Din programul zilei nu vor lipsi concertele sustinute de catre tinere talente, concursurile de poezie, recitalurile sau competitiile ce vor avea ca tema ziua de 1 iunie, jocurile si multe alte surprize. La evenimentele realizate de catre Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra pot participa toti tinerii dornici sa se distreze si sa se bucure cat mai activ de Ziua Internationala a Copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atntie cum circulati

Nu aveti voie cu rolele pe sosea iar cu bicicletele puteti rula doar pe pistele special amenajate! Este sfatul politistilor, care spun ca acesti participanti la trafic pot provoca sau pot fi victime ale accidentelor de circulatie, daca nu respecta normele rutiere. In anul 2011 in judetul sibiu au avut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro