Pregatiri pentru Summitul UE din 2019

Hila Ovidiu

Summit-ul UE ce va avea loc la Sibiu anul viitor ar putea incurca activitatea retelistilor. Prefectul Sibiului Adela Muntean a anuntat miercuri ca are in plan sa organizeze o sedinta cu cei care se ocupa de retelele de electricitate respectiv apa si canalizare.

Autoritatile locale par sa fi inceput deja pregatirile pentru Summitul UE care va avea loc anul viitor la Sibiu. Reprezentantii Prefecturii spun ca vor sa se intalneasca in cel mai scurt timp cu retelistii pentru a vedea planurile de lucrari ale acestora. Autoritatile vor sa se asigure ca in apropierea marelui eveniment dar mai ales in timpul derularii acestuia drumurile vor fi in cea mai buna stare posibila. Anuntul unui Summit UE in tara noastra a fost facut de catre insusi Jean-Claude Junker, presedintele Comisiei Europene, in luna septembrie a anului trecut. Summitul vine la fix o zi dupa ce Marea Britanie va parasi definitiv blocul comunitar. In cadrul intalnirii de la Sibiu se va discuta despre soarta celor 27 de state ramase membre. Reuniunea de la Sibiu se va desfasura chiar in perioada in care tara noastra va detine presedintia Consiliului UE. Mandatul tarii noastre vine la 12 ani de la Aderare si are o durata de 6 luni cu incepere de la 1 ianuarie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoata prinsa la mai bine de o luna de la comiterea faptei

Sibianca in varsta de 21 de ani, retinuta de politisti pentru furt. Hoata i-a sustras altei femei din portofel suma de 7 mii de lei. Tanara a ajuns in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Politistii spun ca tanara in varsta de 21 de ani i-a furat unei alte […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro