Pregatiri pentru Summit

Hila Ovidiu

Pregatiri tot mai intense pentru Summitul din mai. In ultimele doua zile ale lunii trecute la Sibiu au poposit reprezentanti ai Ministerului de Externe, ai SPP dar si ai Directoratului de Interpretariat al Comisiei Europene.

Municipalitatea sibiana se pregateste intens pentru Summitul UE programat sa aiba loc la Sibiu in data de 9 mai a anului viitor. Intalnirea celor mai importanti oameni ai Uniunii Europene va avea loc fix in perioada in care tara noastra va detine presedintia Comisiei Europene. Vor fi prezenti in ziua Summitului mai bine de 100 de traducatori care vor asigura serviciile de translatie cu ocazia acestui eveniment. La intalnirile organizatorice de la Sibiu au participat pe langa specialistii MAE si reprezentanti ai SPP.

In ziua Summitului vor fi la Sibiu, pentru o intalnire de cel mai inalt nivel, cei 27 de sefi de stat ai tarilor membre UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiencele, "sanctionate" cu martisoare

Pentru o zi politistii au lasat la o parte chitantierul cu amenzi si stiva de procese verbale si au sanctionat soferitele cu…flori si martisoare! Norocoasele care s-au intalnit cu oamenii legii au fost doamnele si domnisoarele care au trecut prin zona Coposu sau Constitutiei. Politistii au tras joi pe dreapta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro