Pregatiri pentru sezonul rece

Hila Ovidiu

Autoritatile se pregatesc de sosirea iernii! S-au activat comitetele pentru situatii de urgenta iar contractele pentru deszapezire, cel putin in zona Sibiului sunt deja semnate.

La Prefectura a avut loc joi prima intalnire a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Membrii comitetului i-au prezentat prefectului Adela Muntean stadiul pregatirilor pentru intampinarea sezonului rece. La Sibiu pe toate drumurile nationale si judetene dar si pentru autostrada contractele de deszapezire au fost deja semnate. Au fost de asemenea completate stocurile de antiderapante iar utilajele de deszapezire sunt pregatite la orice ora sa iasa in teren daca situatia o cere.

Si la nivel national autoritatile se pregatesc pentru prima zapada. Cele doua trasee turistice Transalpina si Transfagarasan vor mai fi deschise circulatiei doar pana la data de 1 noiembrie. Dupa aceasta data ele raman inchise traficului auto pana la 1 iunie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine viroze

Incalzirea vremii se simte nu doar in atmosfera ci si in sanatatea sibienilor. Numarul de afectiuni respiratorii a scazut cu aproape o mie de cazuri comparativ cu saptamana trecuta. Medicii spun ca in aceasta perioada este foarte important sa ne pregatim organismul pentru intalnirea cu sezonul rece. Sezonul de monitorizare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro