Pregatiri pentru la anul

Hila Ovidiu

Astra film festival a tras linie dupa cea mai recenta editie. Peste 60 de mii de oameni au venit sa vada cele mai noi documentare. Acum organizatorii fac planuri pentru festivalul de anul urmator.

indEditia din acest an a adus cinefililor 320 de proiectii simultane in sali din centrul istoric. Peste 60 de mii de spectatori au venit sa vada bucatile de realitate prezentate in documentare. Editia din acest an a adus in premiera doua productii romanesti foarte asteptate de public. Este vorba despre Aliyah DaDa in regia Oanei Giurgiu si Pasaport de Germania semnat de Razvan Georgescu. Vorbim de fapt despre 50 de filme prezentate inpremiera absoluta si 1400 de filme inscrise in concurs din peste 90 de tari.Unul dintre momentele surpriza ale festivalului a fost defilarea a 40 de soldati imbracati in uniforme militare romanesti, austro-ungare si germane prin centrul orasului. S-a incercat astfel reconstituirea catorva momente din Primul Razboi Mondial.
Organizatorii se gandesc acum la editia cu numarul 22. deja si-au schitat un plan si spun ca Astra Film Festival din 2015 va fi cel putin la fel de spectaculos ca si cel din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razii de weekend

Razii de amploare in weekend pe toate drumurile judetului. Politistii rutieri ies in strada cu aparatura din dotare. Vizati sunt cei care calca prea tare pedala de accelelratie, nu poarta centura de siguranta sau depasesc ilegal. Actiunile rutiere din ultimele saptamani au fost doar preludiul a ceea ce urmeaza. Oamenii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro