Prefectura Sibiu cere explicatii si anchete in cazul accidentului de la Telecabina Balea

admin

Prefectul Județului Sibiu, Lucian Radu, a convocat, șefii instituțiilor care au deschis cercetări în cazul accidentului de la Bâlea, în urma căruia mai multe persoane aflate în cele două telecabine au suferit vătămări corporale.
La ședința de lucru au participat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Inspectoratului de Poliție al Județului, Inspectoratului Teritorial de Muncă. Fiecare dintre aceste instituții derulează propria anchetă, potrivit atribuțiilor și competențelor legale.
Cele două ipoteze de la care au pornit anchetele sunt defecțiunea tehnică și eroarea umană. După finalizarea cercetărilor și stabilirea concluziilor, vor fi dispuse sancțiunile care se impun și măsurile de securitate necesare prevenirii unor accidente similare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe BAC-ul "special"

Peste 250 de elevi s-au inscris la sesiunea speciala a examenului de Bacalaureat si a Evaluarii Nationale la clasa a VIII-a, care se organizeaza pentru olimpici si pentru elevii care vor sa se inscrie la universitati din strainatate. Prima proba va avea loc luni, pentru absolventii de clasa a XII-a. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro