Prefectul si presedintele CJ isi dau intalnire cu primarii

Hila Ovidiu

Primarii din judet chemati la sfat. Joi acestia vor da ochii cu prefectul si presedintele Consiliului Judetean. Printre temele dezbatute se numara si cea legata de bugetul judetului pe anul acesta.

Joi toti primarii din localitatile judetului vor fi convocati la o intalnire cu presedintele Consiliului Judetean Ioan Cindrea si prefectul Ovidiu Sitterli. Scopul intalnirii il reprezinta informarea si consultarea conducerii adiministratiilor locale cu privire la bugetul judetului pe anul in curs, proiectele strategice ale CJ-ului, programul actiunilor culturale, sportive si de turism. Lor li se vor adauga si dezbateri pe marginea programelor sociale din 2013 pentru judetul nostru dar si noutatile legislative. Printre subiectele dezbatute vor fi si cele legate de amenajarea unor centre medico-sociale, centre culturale, a terenurilor de sport si de joaca, dar si dezvoltarea unor retele sociale locale de prevenire a institutionalizarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iohannis: “Abordarea in ansamblu e gresita”

Nici primarul Klaus Iohannis nu este de acord cu trimiterea obligatorie a educatorilor si invatatorilor la facultate. Edilul, fost profesor si inspector scolar este de parere ca intotdeauna liceele Pedagogice au fost cotate printre cele mai bune si ca absolventii acestora nu ar avea nevoie de foarte multa pregatire pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro