Prefectii la raport

Hila Ovidiu

Videoconferinta cu prefectii din intreaga tara pe tema conditiilor meteo. Chemat la raport, trimisul Guvernului in teritoriu, la Sibiu, prefectul Ovidiu Sitterli spune ca in judetul nostru nu sunt probleme si ca daca vremea se inrautateste cei de la drumuri sunt mai mult decat pregatiti sa intervina.

Prefectii din toate judetele tarii au fost miercuri chemati la raport de catre membrii Guvernului. In discutie au fost luate conditiile meteo, avertizarile in acest sens dar si situatia drumurilor pe portiunile unde s-au inregistrat ninsori. Ministrii Rovana Plumb si Raed Arafat au cerut maxima seriozitate si promptitudine in zonele afectate de zapezi. De asemenea a fost prezentata prognoza meteo pentru urmatoarele zile pana la finele saptamanii. Prefectul Sitterli a dat asigurari ca in judetul nostru nu sunt probleme chiar daca de la inceputul zilei au cazut primii fulgi pe Valea Oltului si pe Transfagarasan. Autoritatile locale spun ca sunt mai mult decat pregatite pentru a interveni in intreg judetul de cum apare primul strat de nea. Si autoritatile municipale spun ca sunt pregatie sa intervina in cazul in care stratul de zapada incepe sa se depuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Talhari prinsi

Talharie desprinsa parca din filmele de actiune. Un barbat cu cagula pe cap si inarmat cu un cutit a intrat intr-un magazin, a amenintat-o pe vanzatoare si a obligat-o pe aceasta sa-i dea toate incasarile zilei respective. In timp ce talharul se afla in magazin, afara, “de sase” statea complicele […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro