Povestea Naiului

Hila Ovidiu

Spectacol de zile mari in centrul orasului. Naistul sibian Radu Nechifor si invitatii sai au facut sa vibreze cel putin 15 mii de spectatori. Povestea Naiului a fost unul dintre cele mai apreciate evenimente artistice care au avut loc in acest an la Sibiu.

indexPovestea Naiului a rasunat miercuri seara in Piata Mare a Sibiului. Mii de oameni s-au putut bucura de un spectacol de exceptie semnat de Radu Nechifor si invitatii sai. Printre cei care au urcat pe scena alaturi de naistul sibian se numara Ozana Barabancea si Directia 5. Iar daca de la artistii consacrati toata lumea se astepta sa faca show, una dintre surprizele serii au fost tinerii de la Universitatea de Muzica. Mii de sibieni au oferit fiecarei piese interpretate ropote de aplauze. La final, toti cei care au urcat pe scena au rasuflat usurati pentru ca au oferit publicului unul dintre cele mai bune spectacole gazduite de centrul orasului in acest an. Aproximativ 15 mii de sibieni au participat la concertul din Piata Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Asistati social

Suntem o tara de asistati social!!! Romanii primesc alocatii de stat pentru copii, indemnizatii, stimulente, alocatii pentru sustinerea familiei, alocatii lunare de plasament, ajutoare sociale, ajutoare de urgenta, de incalzire si multe altele. La Sibiu cei mai multi bani merg spre alocatiile scolare, cele pentru sustinerea familiei si ajutoare sociale. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro